Geen verzendkosten LET OP: nieuw bankrekeningnummer
NL80 KNAB 0256 5497 88

bedrijfsinformatie

ROOS MOOIER DAN MOOI

 

Cadeaupapier heeft Rozina ( Roos ) altijd veel nodig gehad!
Als hardwerkende moeder van 6 kinderen was er het hele jaar door wel een gelegenheid om iets in te pakken, en dat was dan ook precies wat ze deed, of het nu een verjaardag was, een examen, Sint en kerst, een nieuwe baan of gewoon zomaar eens een kleinigheidje, altijd kwam er een mooi ingepakt cadeau op tafel!

Daar werd altijd aandacht aan besteed en zeg nu zelf, wie wordt daar nu niet vrolijk van?

Toen alle kids het huis uit waren en er iets meer tijd vrij kwam startte Rozina in 2010 een webshop en natuurlijk werd daar voornamelijk cadeaupapier verkocht.

Het sloeg aan en Roos begon te groeien.

Inmiddels werkt de oudste zoon Mark ook mee in de zaak en waar de werkzaamheden voorheen voornamelijk vanuit huis plaats vonden is Roos daarvoor te groot geworden en moest er uit geweken worden naar een Magazijn waar Roos nog verder kan groeien.

Het zeer ruime en unieke assortiment papier is Mooier Dan Mooi en is en blijft de core business met meer dan 250 dessins en ruim 500 rollen op voorraad in verschillende maten.
Maar ook aanverwante artikelen zoals tape, lint, touw, pin- en kassarollen, labels, folie,
papieren tassen,fournituren zakjes etc etc kunt u bij Roos bestellen en alles tegen zeer scherpe prijzen.

 

Team Roos gaat ervoor om u als klant eerlijk, goed en met passie te helpen en op een prettige informele manier zullen ze er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent! Of u nu veel besteld of juist heel weinig en zelfs als u besluit om geen klant te worden.

 

Heeft u vragen of wilt u graag een bestelling plaatsen, aarzel dan niet en bel of mail gerust.

 

 

 Copyright © Roos Mooier dan Mooi 2010-2020. Alle rechten voorbehouden.