Geen verzendkosten LET OP: nieuw bankrekeningnummer
NL80 KNAB 0256 5497 88

Privacy verklaring

Dit is de Privacy verklaring van Roos Mooier Dan Mooi , gevestigd in Liessel en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer kvk 17277218, hierna te noemen Roos.

Bescherming persoonsgegevens

Roos vindt uw privacy belangrijk. Wij verwerken uw persoonlijke gegevens die bij het bezoek aan onze websites worden ingevoerd conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Door uw persoonlijke gegevens op onze website in te voeren, gaat u er mee akkoord dat Roos die gegevens in overeenstemming met deze Privacy verklaring gebruikt.

Verwerking van persoonsgegevens

Roos verzamelt persoonsgegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn opgegeven door personen cq winkelorganisaties of personen die onze website bezoeken. U kunt deze persoonlijke gegevens opgeven om zelf een account aan te maken. Roos gebruikt deze gegevens uitsluitend voor het uitvoeren van orderopdrachten cq voor het versturen van facturen en (nieuwe)product informatie. Uw gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld.
Wij gebruiken tevens adres en e-mailgegevens die door uw winkel cq franchiseorganisatie zijn verstrekt! Wij gebruiken openbaar gemaakte gegevens die personen of ondernemers communiceren als contactadres.

Inzage, correctie en verzet

U kunt schriftelijk een overzicht vragen van uw persoonsgegevens die door Roos zijn verwerkt cq opgeslagen. Roos kan hiervoor een vergoeding vragen van 10€ excl btw u ontvangt hiervoor een factuur . Indien er onjuistheden in het overzicht staan, kunt u verzoeken deze gegevens te verwijderen, aan te vullen of aan te passen. Voorts kunt u schriftelijk aangeven geen (commerciële) informatie meer te willen ontvangen over onze producten. dit kan u melden aan Roos Mooier dan Mooi Hoogveld 4 5757AV  te Liessel zowel per post ofwel een mail te sturen aan info@roosmooierdanmooi.nl . Roos zal een dergelijk verzoek altijd honoreren. Ten aanzien van gebruik van persoonsgegevens door Roos, kunt u Roos verzoeken dit gebruik c.q. deze verwerking te staken.

Wijzigingen

Roos behoudt zich het recht voor om wijzigingen cq aanvullingen aan te brengen in deze Privacy verklaring. Controleer daarom regelmatig deze Privacy verklaring.

Voorbeeld van gegevens zoals Roos deze opslaat of verwerkt: Roos slaat geen andere gegevens op zoals onderstaand vermeld.

Naam:Roos Mooier dan Mooi, Contactpersonen:R.M.C.Hilgerdenaar en M.M.T.Hilgerdenaar , Adres: Hoogveld 4 5757AV Liessel Telefoonnummer: 06-53911277/06-53201828/06-526700010 Emailadres:info@roosmooierdanmooi.nl.
Afleveradres: Hoogveld 4 5757AV Liessel Factuuradres: Hoogveld 4 5757AV Liessel. kvk gegevens:17277218 BTW: NL128732982B01 Organisatiegegevens: zonodig.

Zoeken


KADOBONNEN

VLOEIPAPIER

KORTING % STICKERS

Copyright © Roos Mooier dan Mooi 2010-2019. Alle rechten voorbehouden.